Aktiivinen seikkailu Kreikassa

Tämä matka on tarkoitettu niille, joille kulttuurin ja ulkoilun yhdistelmä herättää kehon sekä mielen, ja samalla innostaa.  

Me kutsumme sinut pyöräilemään ja vaeltamaan läpi Peloponesoksen ja Messinian lumoavien keskiaikaisten kylien, linnojen, upeiden rotkojen, geologisien ihmeiden sekä elävien kaupunkien. 

Ei tarvitse olla kokenut retkeilijä tai pyöräilijä. Kaikki mitä tarvitset, on halu kokea ja nauttia Kreikan todellisista makuista ja elämäntavasta.   

Messiniassa, missä meri kohtaa vuoren, on yksi maan upeimmista ja ainutlaatuisista alueista. Sinä voit tutustua ainutlaatuiseen Manin kylään ja samalla paikalliseen elämäntapaan ja ihmisiin sekä lumoavaan Kalamatan kaupunkiin, josta löydät ihanan rannikon, kukoistavan yöelämän ja kulinaarisia makunautintoja. 

 

Mitä sisältyy: 

• 5 haastavaa ulkoilu-aktiviteettia, (pyöräily, vaellus, maastopyöräily jne.). 

• 7 yön majoitus (kahden hengen huone). 

• Edestakainen kuljetus lentokentältä/kohteista. 

• 7 aamiaista, 5 välipalaa aktiviteettien aikana, 10 ateriaa (lounasta & illallisia). 

• Laitteet (polkupyöriä, välineitä, tukevia ajoneuvoja jne.). 

• Englanninkielinen opas. 

• Pääsymaksut kaikille arkeologisille & kulttuurin paikoille.  

 

Päivien matkasuunnitelma: 

Päivä 1 (Lauantai) 

Saapuminen Ateenaan. Mieluiten ennen iltaa. Vastaanotto ja kuljetus hotellille, meidän tiimistä. Tämän jälkeen vapaa-aikaa, mahdollisuus ihailla kaupungin nähtävyyksiä. 

Päivä 2 (Sunnuntai) 

Lähtö Messiniaan. Kirjoittautuminen hotelliin ja sen jälkeen, pieni opastettu pyöräretki Kalamatan kaupunkiin, sen Vanhaankaupunkiin ja lopuksi rantakadun varrelle, jossa voit ihailla kaunista auringonlaskua. Kalamata on lähtöpaikkasi, seuraaviksi 6 päiviksi. Illallinen hotellissa. 

Päivä 3 (Maanantai) 

Pyöräillen ja vaeltaen, kiertämään muutamissa Messinian-Manin kauniissa kylissä, (3-4 tunnin kesto). Kevyt lounas sis. paikallisia kulinaarisia herkkuja, ennen lähtöä takaisin Kalamataan. Paluu Kalamataan jonka jälkeen rentouttava ilta. 

Päivä 4 (Tiistai) 

Vaellus Manin kallioisella alueella, antiikin Messinista, ja Polilimnion piilotettun rotkon reunoilla, (kokonaiskesto 3t.), jossa näkyy luonnon kauneutta. Lounas perinteisessä, paikallisessa tavernassa. Illalla vapaa-aikaa jolloin voi ihailla kaupungin hauskoja ja mielenkiintoisia kohteita. 

Päivä 5 (Keskiviikko) 

Täysi vaellus päivä, Ridomon rotkoon, yksi Kreikan upeimmista ja täynnä luonnon kauneutta, (kesto 3-5 t.) Runsaat, rotkon geologiset ominaisuudet ja äärimmäiset värit täydellisessä harmoniassa upean vehreyden kanssa. Perinteinen ateria vuorella, on sinun hyvin ansaittu palkinto. Illalla, vapaa-aikaa. 

Päivä 6 (Torstai) 

Maastopyörällä vierailu Naturan 2000, hyvin tärkeä, Gialovan alueella, (etäisyys, 35km, kokonaiskesto, 3 t.) Pyöräkiertueella, saat tilaisuuden nähdä ja ihailla Messinian maaseutua ja tämän merkittävää kauneutta. Paikanpäällä lounas ja tutustuminen kauniiseen pikkukaupunkiin, aivan meren äärellä, ennen paluuta lähtöpaikkaan. 

 Päivä 7 (Perjantai) 

Lähtö Ateenaan. Kierros - tutustuminen antiikin sekä nykyaikaiseen Kreikkaan, vierailu pääkaupungin arvostettujen, arkeologisten monumenttien, (kuten Akropolis ja mahtavan Akropolis-museon). kautta. Lopuksi, nautimme aterian Välimeren keittiön herkuilla ja näin matkamme saa hienon lopetuksen. Yöpyminen Ateenassa. 

Päivä 8 (Sunnuntai) 

Lähtöpäivä. Vapaa-aikaa, (yhdistettynä lähdön aikatauluun). Kuljetus lentokentälle. 

Tiedot: 

Aktiivinen matkailu; Min.osallistujamäärä: 2 osallistujaa. Fyysiset vaatimukset : 2/5. 

Kesto : 8 päivää. Hinta: €. Ajankohta: ympäri vuoden

Lisätietoja, ota yhteyttä (Kontakt).