River Rafting upplevelse

Säsong: Hela året

Pris: Guidad tour – biluthyrning – helpension: 315,00

På egenhand-Promenader-biluthyrning-status: 115,00

Längd: 2 dagar/1 natt

Min. deltagare: 4 deltagare

Nivå: Normal grundkondition, Ålder; 8 år och över.

 

Beskrivning

I hjärtat av Peloponnesos, i distriktet av Orini Arkadien, erbjuder fantastiska möjligheter att utforska den grekiska naturen och samtidigt ger möjligheten att vistas i de trevliga pittoreska sten byarna. Området har ett av de vackraste landskapen i Grekland, såsom dramatiska berg och spektakulära raviner (Lousios och Neda Gorge) och floder. Detta, tillsammans med dess traditionella byar Dimitsana, Stemnitsa och Karytaina, erbjuder en unik upplevelse i en ursprunglig Grekisk kultur.

Vi har valt för din vistelse ett hotell, där du kommer att uppleva ett traditionellt Grekland. White water rafting team kommer att paddla tillsammans med dig i de vackraste floderna i vårt land och delar med sig raftingpassionen på det mest fascinerande sättet!

 Rutten:

1. dag Aten - Dimitsana

Resan börjar och slutar i Aten. I den guidade rutten kommer den engelsktalande chauffören att möta dig på ditt hotell och ni kommer tillsammans att åka till byn Dimitsana. På egen hand rutten får du all nödvändig information från oss för att börja din resa. (Avståndet mellan Aten och Dimitsana 213 Km, ca 3 timmar med bil). O/N Dimitsana traditionella Guest House.

2. dag-Lousios ravinen river rafting

Efter frukosten åker du till river rafting basen (cirka 45 minuters bilresa bort) för att kunna delta i rafting upplevelsen. Enligt den grekiska mytologin så är Lousios floden den antikens gud Zeus brukade bada sig i!

Du kommer att kunna njuta av vegetationsklädda havsklippor i ravinen och av flodens kristallklara vatten samt av själva river rafting i det gömda paradiset. Nedstigningen är av andra gradens svårighet som börjar från Lousios floden, fortsätter till Alfios floden och slutar vid "Koukos" Amazing bron. Totala tiden för aktiviteten är ca 5 timmar.

I början får du våtdräkt och utrustning. Sedan kommer vi att köra till utgångspunkten för nedstigningen där river rafting guiderna kommer att ge dig en kort lektion i säkerhet och paddling. Nedstigningen tar ca 2 timmar under vilken du kan beundra naturen. Vi kommer att avsluta vid den underbara Koukos bron varifrån vi fortsätter till fots till Vrondos vackra vattenfall.

 I priset ingår:

En guidad tour/biluthyrning/helpension

• Lokalt pensionat boende med frukost för 2, dubbelrum.

• River rafting på Lousios floden med utrustning.

• Engelsktalande chaufför och guide.

• Bil hyra, (9Audi A4, eller liknande), vägtullar och bränsle.

• Måltider: 1 middag & 1 lunch.

 På egenhand/promenad/biluthyrning

• Lokalt pensionat boende med frukost för 2, dubbelrum.

• River rafting på Lousios floden med utrustning.

 

För mer information kontakta, (Kontakt).