Puolen päivä retki Korinttiin ja Nemean viinitiloihin

Puolen päivän retki Korintin kanavaan ja Nemeaan on ihanteellinen matka niille, joilla ei ole kovin paljon vapaa-aikaa mutta haluavat silti tutustua vain muutamassa tunnissa Kreikan tyylikkäisiin viineihin. 

 

Matkan reitti/kohokohdat:  

Ateena -Korintin kanava – Nemea / viinitilat-Ateena. 

• Käynti kuuluisan Korintin kanavalla, rantatiella. 

• Nemean Viinitilat. 

• Kreikan tyylikkäitä viinejä.  

• Ihana luonto. 

 

Kuvaus:  

Puolen päivän retki alkaa aamulla Ateenasta. Yksityisellä kuljetuksella Attikan rantatien kautta, kohti Korintin kanavaa, jossa sinulla on mahdollisuus ihailla henkeäsalpaavia näkymiä merelle ja saada todella hienoja kuvia. 

Lyhyen pysähdyksen jälkeen, kiertue jatkuu kohti Nemeaa, jossa antiikin ajan kuuluisat pelit järjestettiin kahden vuoden välein, kun olympialaiset järjestettiin joka neljäs. Nemean ottelut koostuivat voimistelusta, ratsastuksesta, musiikista, draamasta, (muutamat tunnetuista tragedioista esitettiin Nemean pelien aikana). 

Kisat pidettiin Jumalan Zeuksen temppelin alueella, jonka rauniot ovat 

löydetty kaivauksesta ja ovat nykyään nähtävillä. Jälkiä löytyy mm.  

painin, voimistelun, roomalaisen kylpylän sekä alkuperäisten pelien areenan jäljiltä. 

Nykyään, Nemea tunnetaan myöskin hämmästyttävistä viinitiloistaan. Se on yksi tärkeimmistä Peloponessoksen,- ja koko Kreikan-, viinintuotannon alueilta, jossa tuotetaan kuuluisaa ja tyylikästä, pääosin punaviiniä.  

Viinimatkalla Nemeaan saat mahdollisuuden viinitilassa vierailun lisäksi, itse viini-maistamiseen, sekä halutessasi pääset ostamaan viinejä joita myöhemmin voit nauttia ystävien kanssa. 

Nemean puolen päivän retken jälkeen, kuljetus takaisin Ateenaan iltapäivällä. 

 

Hinta:

Alkaen 50,00 p/h, (4 osallistujaa).

 

Muut tiedot: 

Hintaan ei sisälly ateriat.

 

Lisätietoja, ota yhteyttä (Kontakt).