Ekomatka

Ei ole olemassa parempaa tapaa tutustua Kreikan luontoon ja kulttuuriin, kuin aidon maatilakokemuksen parissa.

Parnonan ja Taygetoksen vuorten saarroksessa sijaitsee tämä ekologinen farmi ja samalla majatalo, joka sijaitsee antiikin oliivipuiden sekä yrttien metsikön laaksossa, joka on ihanteellinen kaikille luonnonystäville, yksilöille ja perheille.

Kutsumme henkilöt ja perheet jotka haluavat löytää uudestaan elämän ja maaseudun myönteisen nautinnon sekä kokeilla perinteisiä Kreikan maanviljelyn aktiviteetteja mm. puutarhanhoitoa, eläinten hoitoa, saippuan sekä luomuviinin tuotantoa, kausiluonteista ruoanlaittoa, jne. Maatilalla oleskelun aikana saat oppia ekologisista menetelmistä, osallistua maataloudellisiin aktiviteetteihin, ja maistella herkullisia paikallisia luomutuotteita. Pääset kokemaan unohtumattoman maatilan sekä retket mahtaviin kohteisiin, kuten antiikin Spartaan, kallioiseen Maniin sekä upean Monemvasian linnakaupunkiin.


Mitä sisältyy:

•Kaikki ekologisen farmin aktiviteetit.

•7 yön majoitus yksityisessä maalaistalossa.

•Kuljetus, lentokentältä/kohteista.

•Kaikki ateriat (aamiainen, lounas & illallinen)

•Pääsymaksut arkeologisen & kulttuurin paikkoihin.


Päivä matkasuunnitelma:

1. päivä (lauantai)

Saapuminen Ateenaan ja kuljetus 4 * Hotelliin, Acropoliksen alueella. Tämän jälkeen vapaa-aikaa jollain sinulla on mahdollisuus tutustua joihinkin pääkaupungin erinomaisiin arkeologisiin paikkoihin ja eloisiin kaupunginosiin.

Päivä 2 (sunnuntai)

Aamiaisen jälkeen kuljetus Eumelian ekologisen maatilaan. Matkan aikana pysähdys ja vierailu Spartan, Kreikan oliiviöljymuseoon nauttien perinteisestä lounaasta. Saapuminen maatilaan.

Päivä 3 (maanantai)

Aamiainen Eumelian maatilalla. Saat perehdytyksen maatilaan osallistumalla ekologisiin toimenpiteisiin. Opit myös valmistamaan aidon kreikkalaisen ruokalajin lounaan, ja tekemään luomusaippuaa käsin, käyttämällä aromaattisia, tuoreita yrttejä, joita viljellään Eumelian alueella.

Päivä 4 (tiistai)

Aamiainen Eumelian maatilalla. Retkeily vuorille. Vaellus ja kävely joelle ja vierailu tämän kuvauksellisissa paikoissa ja lopuksi lounas suosikki-paikallisessa tavernassa.

Päivä 5 (keskiviikko)

Aamiainen Eumelian maatilalla. Seuraavaksi eläinten ruokintaa ja tuoreiden kausiluonteisten tuotteiden poimintaa ja kylvöntää.  Tämän jälkeen on aika vierailla Monemvasian linnakaupungissa ja paikallisessa viinitilassa jossa pääsemme maistelemaan hienoimpia paikallisia lajikkeita ja tuotteita.

Päivä 6 (torstai)

Aamiainen Eumelian maatilalla. Poimintaa ja tutustumista maatilan tuoksuvien yrttien valikoimaan. Tämän jälkeen kiertomatka Maniin ja pääsemme tutkimaan Diroksen erikoislaatuista luolaa. Lounas sievässä paikallisessa merenranta kylässä.

Päivä 7 (perjantai)

Aamiainen Eumelian maatilalla. Lähtö Ateenaan ja hotelliin joka sijaitsee kaupungin sydämessä. Ehdimme tietenkin vierailla Parthenonilla ja maailmanluokan Akropolis-museossa, ennen jäähyväisillallista (tarjottuna toimistostamme) erinomaisen seikkailun lopussa.

Päivä 8 (lauantai)

Aamiainen hotellissa. Vapaa-aika ennen kuljetusta lentokentälle. Olemme varmoja, että palaat kotiin, mukanasi lämmintä tunnetta ja kauniita muistoja maastamme ja kulttuuristamme.

Tiedot:

Luontomatkailu. Min.osallistujamäärä: 2 osallistujaa. Fyysiset vaatimukset : normaali kunto. 

Kesto : 8 päivää. Hinta: alkaen 1300 € p/h. Ajankohta: pääosin Syyskuu - Kesäkuu. 

Lisätietoja, (ja mahdolliset lapsialennukset), ota yhteyttä (Kontakt).